MENU
Socis
Socis
Facebook

Imatge cursos

ACTUALITAT

Image


El Club Nàutic d'Andorra presenta les novetats de la temporada 2017-2018 a la 39ª Fira d'Andorra la Vella

Formació, promocions exclusives per als socis i avantatges en les assegurances de les embarcacions són les novetats que el Club Nàutic d’Andorra porta els dies 27, 28 i 29 d'octubre a la 39ª Fira d’Andorra la Vella. L’entitat participa al certamen firal de la capital de la mà de Metromar, l’asseguradora especialitzada en embarcacions amb la qual l’entitat col·labora de forma estable, i amb també hi col·labora Medcat Group i Nectarvi

L’estand del Club Nàutic serà també l’escenari, durant el cap de setmana, de diferents actes de benvinguda als socis amb una copa de cava AMAR, gentilesa de Nectarvi. En total es programaran sis trobades: divendres, dissabte i diumenge, de 12 a 13 hores, i a la tarda, de 18 a 19 hores.

Presentació de les novetats formatives
L’apartat de formació és un dels que el club potencia aquesta temporada amb la posada en marxa de nova oferta de cursos de vela. El Club Nàutic convoca nous cursos de tripulant de vela-creuer per a diferents nivells: iniciació, consolidació i perfeccionament. L’objectiu de les tres propostes és posar a l’abast de socis i no socis la possibilitat d’iniciar-se fins a perfeccionar la disciplina de la navegació a vela.

D’altra banda, el Club Nàutic d’Andorra posa en marxa aquest novembre els dies 10, 11 i 12 un curs de pràctic Meteo, els ponents son els tripulants del Velero Tin Tin Isabel i Guillermo, comença el divendres amb una conferència oberta a tothom a Sant Julià de Lòria, dissabte i diumenge curs pràctic amb places limitades.

Finalment, a nivell de formació, l’entitat obrirà aquest mes de novembre la convocatòria per als cursos de Patró de Costa i Patró d’Altura que ha desenvolupat tradicionalment. 

Avantatges per als nous socis
Entre divendres i diumenge, el Club Nàutic oferirà un 20% de descompte de la quota anual a totes aquelles persones que formalitzin l’alta de nou soci a l’entitat, a l’estand de la fira, i un 10% de descompte en la inscripció dels cursos de Costa i Altura. També es podrà accedir a descomptes d’un 20% en la contractació de les assegurances amb Metromar, companyia líder del sector especialitzada en assegurar embarcacions. El club aprofitarà el context de la Fira per donar a conèixer entre els seus socis els avantatges dels quals poden gaudir, com ara les estades a l’embarcació del club, amb una capacitat total de 8 persones per a navegació i 6 places per a pernoctació. Medcat Group ofereix 10 % de descompte als socis en tots els lloguers d’embarcacions a tot el món, 10% de descompte en tota la gama d’skis Elan i uns preus i condicions especials en la compra d’una embarcació. 18 d'octubre 2017

 Comparteix-ho:


Imatge avantatges

FES-TE SOCI
Avantatges

Suma’t al nostre projecte i gaudeix de descomptes.

+

Imatge meteorologia

METEOROLOGIA
Consulta el temps

Informa’t de les condicions climatològiques i de l’estat de la mar.

+

Imatge regata

REGATES

Consulta el calendari de regates, curses i esdeveniments.

+
© CLUB NÀUTIC D'ANDORRA 2016
CLUB NÀUTIC
Tots els drets reservats