MENU
Socis
Socis

Imatge cursos

ACTUALITAT

Image


El CNA convoca els cursos de patró de costa i d'altura del curs 2018-2019

El Club Nàutic ha obert les inscripcions per matricular-se als cursos de Patró de Costa i Patró d’Altura per a embarcacions de vela i motor. Les inscripcions per a la convocatòria del pròxim mes d'abril (2019) es poden formalitzar presencialment, a les dependències del CNA, o bé a través del correu electrònic, enviant el formulari d’inscripció que trobareu disponible a l’apartat de cursos de la pàgina web, a l’adreça cna@clubnauticandorra.ad

Els dos cursos consten d’una part teòrica, de 20 i 16 hores, respectivament, i d’un mòdul d’un cap de setmana de practiques en mar obert, amb el veler del club. 

Patró de Costa. Aquest primer nivell permet el govern d’embarcacions de vela o motor en navegacions que es facin a la zona compresa entre la costa i la línia traçada parl·lelament a 12 milles. Hi poden accedir els majors de 18 anys i els menors, a partir dels 16, amb la pertinent autorització paterna. 

Patró d’Altura. Permet el govern d’embarcacions de velo o motor sense limitació d’eslora, potència o tonatge amb navegació sense límit de distància respecte de la costa. Per accedir-hi, cal haver obtingut prèviament la llicència de Patró de Costa i ser major d’edat. 

Trobareu tota la informació amb el temari i els preus a l’apartat de cursos de la web. 28 de novembre 2018

 Comparteix-ho:


Imatge avantatges

FES-TE SOCI
Avantatges

Suma’t al nostre projecte i gaudeix de descomptes.

+
© CLUB NÀUTIC D'ANDORRA 2021
CLUB NÀUTIC
Tots els drets reservats