MENU
Socis
Socis

Imatge cursos

ACTUALITAT

Image


El Club Nautic estrena embarcació

Club Nàutic d’Andorra adquireix una nova embarcació per posar-la a disposició de tots els socis, ja sigui per fer sortides de caràcter lúdic, els propis cursos de navegació que organitza el Club i també algunes regates que s’aniran organitzant.

L’adquisició s’ha fet amb dues premisses principals: que fos més moderna i que tingués l’eslora suficient per tal d’efectuar la navegació i els cursos d’altura.

DUFOUR 410 GRANDE LARGE.
Les principals característiques són:

-          Eslora de 12.35m, Mànega de 4.20m i Calat de 2.10

-          3 Cabines i 2 banys

-          Any de construcció 2015, estat impecable

-          Capacitat fins a 10 persones navegant i de 8 dormint

-          Perfectament equipat

Per tal de celebrar aquesta adquisició efectuarem un cap de setmana de Portes Obertes el proper 28 i 29 de setembre on tots els socis podran fer de manera gratuïta sortides de curta durada amb el nou vaixell. Tractarem que sigui una jornada lúdica per a tots els socis que s’hi puguin acostar amb sorpreses que ja us anirem anunciant properament. Agrairíem també que els interessats a venir a aquestes jornades es puguin posar en contacte amb el club.

El vaixell està disponible pels socis al Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú i podran disposar del Dufour posant-se en contacte amb el Club Nàutic per correu electrònic cna@andorra.ad o al telèfon +376 869 125

Aquesta temporada 2019, la temporada alta comença el 24 de Juny i finalitza el 15 de setembre, la temporada mitjana comença el 16 de setembre i finalitza el 6 d’Octubre.

Els lloguers de caps de setmana s’iniciaran a la tarda/vespre del divendres i finalitzaran el diumenge al matí.
Els socis també tenen disponible de manera gratuïta un tender.

Per tal d’afavorir-ne la conservació s’ha contractat un servei de check/in – check/out al propi port de Vilanova a una empresa especialitzada en la neteja; a més per aquells que ho desitgin es pot contractar un servei extra de llençols.
També es pot llogar l’embarcació amb un patró també es poden posar en contacte amb el club per tal de gestionar aquest servei extra.  

Tarifes de lloguer per Socis

Us animem també que ens seguiu a les xarxes socials. Facebook (facebook.com/clubnauticandorra) i a l’Instagram (instagram.com/clubnauticandorra) #NouBarcoCNA #ClubNauticAndorraalMar 20 de juny 2019

 Comparteix-ho:


Imatge avantatges

FES-TE SOCI
Avantatges

Suma’t al nostre projecte i gaudeix de descomptes.

+
© CLUB NÀUTIC D'ANDORRA 2021
CLUB NÀUTIC
Tots els drets reservats