MENU
Socis
Socis

Imatge cursos

ACTUALITAT

Image


El CNA obre les inscripcions per als seus cursos de tripulant de vela-creuer

El Club Nàutic convoca nous cursos de tripulant de vela-creuer per a diferents nivells: iniciació, consolidació i perfeccionament. L’objectiu de les tres propostes és posar a l’abast de socis i no socis la possibilitat d’iniciar-se fins a perfeccionar la disciplina de la navegació a vela.

Tots els cursos consten d’una part teòrica i una altra de pràctica. Ambdues es realitzaran a l’entorn del Masnou, amb el veler del club. Les inscripcions per seguir qualsevol dels tres nivells ja estan obertes i es poden formalitzar presencialment, a les dependències del CNA, o bé a través del correu electrònic, enviant el formulari d’inscripció que trobareu disponible a l’apartat de cursos de la pàgina web, a l’adreça cna@andorra.ad.

Nivell d’iniciació. Aquest primer nivell està pensat per assolir les nocions fonamentals de la navegació a vela. La formació es basa en l’adquisició dels fonaments i en les maniobres bàsiques de la navegació amb un veler de creuer.

Consolidació. Amb aquest curs es reforcen les nocions de la vida a bord d’un veler formant part d’una tripulació. La formació es basa en consolidar les habilitats i capacitats de l’alumne en les maniobres en equip.

Perfeccionament. Aquest darrer nivell convertirà l’alumne en un tripulant polivalent en una travessa. La formació es basa en controlar les tècniques de navegació costanera a vela, també durant la nit, fent torns de guàrdia.

 04 d'octubre 2016

 Comparteix-ho:


Imatge avantatges

FES-TE SOCI
Avantatges

Suma’t al nostre projecte i gaudeix de descomptes.

+

Imatge meteorologia

METEOROLOGIA
Consulta el temps

Informa’t de les condicions climatològiques i de l’estat de la mar.

+

Imatge regata

REGATES

Consulta el calendari de regates, curses i esdeveniments.

+
© CLUB NÀUTIC D'ANDORRA 2016
CLUB NÀUTIC
Tots els drets reservats