MENU
Socis
Socis

Imatge cursos

ACTUALITAT

Image


Club Nàutic d’Andorra es suma a la iniciativa solidària

Benvolguts socis,

En primer lloc desitjar que tots vosaltres i les vostres famílies estigueu bé. Ens ha tocat viure una època molt estranya, impensable fa pocs mesos, on per primer cop a tot el món la incertesa respecte la salut col·lectiva ha pesat més que cap altra punt de la vida. Volem donar molts ànims a tots aquells socis que estiguin passant per una situació complicada. Esperem que en breu podem estar disfrutant del mar com a tots ens agrada, senyal de que tot plegat s’ha mínimament normalitzat.

En primer lloc i essent molt conscients de la situació complicada i d’incertesa econòmica que viuen moltes famílies, si algun soci està en una situació d’ERTO que es posi en contacte amb el club per tal d’ajornar o reduir el pagament de la propera quota.

També a Andorra la crisis sanitària ha tocat de manera inequívoca a tota la societat i és per això que el Club Nàutic d’Andorra ha decidit sumar-se a la iniciativa solidària impulsada pel Govern d’Andorra i farà un donatiu envers la Caixa de Solidaritat.

  • En primer lloc un donatiu de 5 EUR de la propera quota de tots els socis
  • Una part de tots els ingressos del Club durant els propers mesos amb la següent relació.


Emmirallats en una campanya del nostre admirat Club de Bàsquet MoraBanc Andorra, on permeten als socis posar el seu nom a la samarreta de la temporada vinent, hem pensat que podria ser interessant fer el mateix amb el casc del nostre recentment adquirit veler l’Attitude o fins i tot donar nom al vaixell durant la propera temporada. Per a rebre més informació més detallada de qualsevol d’aquests apartats, poseu-vos en contacte amb el club.

Donat que la majoria d’aquests ingressos els tindrem durant l’estiu, el Club Nàutic ha decidit donar per endavant un import inicial de 600 EUR a la Caixa de Solidaritat que un cop hagi acabat la campanya completarem amb la resta de diners recaptats.

Per últim, i per bé que la incertesa actual no ens permet tenir claredat pel que fa a les dates on podrem apropar-nos al mar,  també volem incloure en aquesta campanya solidària la utilització del nostre veler per part dels nostres socis durant aquesta temporada d’estiu.


En aquest sentit, volem també informar que hem decidit que la gestió del veler del club l’externalitzàrem a l’empresa MedCat. És una decisió que hem pres especialment després de saber que les exigències de les noves normatives sanitàries poden ser molt importants i per tant volem donar totes les garanties als nostres socis no només de que estem complint amb els requisits legals sinó també de que es poden sentir totalment segurs d’utilitzar el veler. A més, amb l’ajuda de MedCat ens recolzem d’una gestió professional de les reserves i – també molt  important - de l’assistència en el moment d’utilitzar el vaixell. Tot això sense cap cost extra per part dels socis.   08 de juny 2020

 Comparteix-ho:


Imatge avantatges

FES-TE SOCI
Avantatges

Suma’t al nostre projecte i gaudeix de descomptes.

+
© CLUB NÀUTIC D'ANDORRA 2021
CLUB NÀUTIC
Tots els drets reservats