MENU
Socis
Socis

Imatge cursos

ACTUALITAT

Image


El Club Nàutic d'Andorra presenta les novetats de la temporada 2016-2017 a la 38<sup>a</sup> Fira d'Andorra la Vella

Formació, promocions exclusives per als socis i avantatges en les assegurances de les embarcacions són les novetats que el Club Nàutic d’Andorra porta aquest cap de setmana a la 38ª Fira d’Andorra la Vella. L’entitat participa al certamen firal de la capital de la mà de Metromar, l’asseguradora especialitzada en embarcacions amb la qual l’entitat col·labora de forma estable.

L’estand del Club Nàutic serà també l’escenari, durant el cap de setmana, de diferents actes de benvinguda als socis amb una copa de cava, gentilesa de Metromar i Alsina Sardà. En total es programaran sis trobades: divendres, dissabte i diumenge, de 13 a 14 hores, i al vespre, de 20 a 21 hores, divendres i dissabte, i de 19 a 20 hores, el diumenge.

Presentació de les novetats formatives
L’apartat de formació és un dels que el club potencia aquesta temporada amb la posada en marxa de nova oferta de cursos de vela i busseig. El Club Nàutic convoca nous cursos de tripulant de vela-creuer per a diferents nivells: iniciació, consolidació i perfeccionament. L’objectiu de les tres propostes és posar a l’abast de socis i no socis la possibilitat d’iniciar-se fins a perfeccionar la disciplina de la navegació a vela. D’altra banda, el Club Nàutic d’Andorra posa en marxa aquest curs 2016-2017 una nova àrea de formació amb cursos d’iniciació al busseig. Es tracta d’un mòdul formatiu inicial que inclou els principis teòrics i pràctics necessaris per poder adquirir les habilitats necessàries per poder fer immersions de forma autònoma. El curs inclou un mòdul teòric amb immersions en piscina d’una durada de 7 dies, que es desenvoluparà a Andorra, que es complementa amb un programa d’immersions en mar obert per portar a la pràctica tot allò que s’ha après prèviament a la piscina, que es realitzarà en un club nàutic de Catalunya. Finalment, a nivell de formació, l’entitat obrirà aquest mes de novembre la convocatòria per als cursos de Patró de Costa i Patró d’Altura que ha desenvolupat tradicionalment.

Avantatges per als nous socis
Entre divendres i diumenge, el Club Nàutic oferirà un 20% de descompte de la quota anual a totes aquelles persones que formalitzin l’alta de nou soci a l’entitat, a l’estand de la fira, i un 10% de descompte en la inscripció dels cursos de Costa i Altura. També es podrà accedir a descomptes d’un 20% en la contractació de les assegurances amb Metromar, companyia líder del sector especialitzada en assegurar embarcacions. El club aprofitarà el context de la Fira per donar a conèixer entre els seus socis els avantatges dels quals poden gaudir, com ara les estades a l’embarcació del club, amb una capacitat total de 8 persones per a navegació i 6 places per a pernoctació. A partir de la primavera del 2017 s’editarà anualment un quadern de bitàcola que inclourà avantatges i descomptes en serveis per a socis a diferents ports de la costa catalana.

Nova web corporativa
Durant la fira també s’estrenarà la nova web corporativa que l’entitat ha impulsat amb l’objectiu de divulgar l’activitat que desenvolupa a l’entorn del món de la vela al públic general. Alhora, pretén ser un espai que fomenti la participació i la comunicació entre l’entitat i el soci facilitant-li l’accés a l’acció interna i externa del club. Tot plegat s’ha fet a partir d’un disseny més atractiu, intuïtiu i modern que permet una navegació més amena i amb accés a nous i més amplis continguts d’interès sobre el món de la vela.

 20 d'octubre 2016

 Comparteix-ho:


Imatge avantatges

FES-TE SOCI
Avantatges

Suma’t al nostre projecte i gaudeix de descomptes.

+

Imatge meteorologia

METEOROLOGIA
Consulta el temps

Informa’t de les condicions climatològiques i de l’estat de la mar.

+

Imatge regata

REGATES

Consulta el calendari de regates, curses i esdeveniments.

+
© CLUB NÀUTIC D'ANDORRA 2016
CLUB NÀUTIC
Tots els drets reservats