MENU
Socis
Socis

Imatge socis

SOCIS

Ser del Club Nàutic d’Andorra representa gaudir d’avantatges exclusius. El soci de club ha de residir a Andorra, ha d’estar donat d’alta a la base de dades del Club Nàutic d’Andorra i ha d’estar al corrent del pagament de la quota anual.

Avantatges actuals per als socis

DISPOSICIÓ DEL NAUTICAND

Ja es poden fer reserves per la nova embarcació del club. El vaixell està disponible pels socis al Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú i podran disposar del Dufour posant-se en contacte amb el Club Nàutic per correu electrònic cna@andorra.ad o al telèfon +376 869 125 Aquesta temporada 2019, la temporada alta comença el 24 de Juny i finalitza el 15 de setembre, la temporada mitjana comença el 16 de setembre i finalitza el 6 d’Octubre. Els lloguers de caps de setmana s’iniciaran a la tarda/vespre del divendres i finalitzaran el diumenge al matí.

Tarifes

1 dia (entre setmana) - Temporada Alta 420 €
Cap de setmana - Temporada Alta 840 €
Setmana sencera - Temporada Alta 2520 €
Tots els preus inclouen check in/ check out

Consulteu totes les tarifes aquí.
Imprescindible cita prèvia.

ALTRES AVANTATGES

Per tal de celebrar aquesta adquisició efectuarem un cap de setmana de Portes Obertes el proper 28 i 29 de setembre on tots els socis podran fer de manera gratuïta sortides de curta durada amb el nou vaixell. Tractarem que sigui una jornada lúdica per a tots els socis que s’hi puguin acostar amb sorpreses que ja us anirem anunciant properament. Agrairíem també que els interessats a venir a aquestes jornades es puguin posar en contacte amb el club.Imatge cursos

TITULACIONS
Cursos

+
© CLUB NÀUTIC D'ANDORRA 2016
CLUB NÀUTIC
Tots els drets reservats