Back To Top
Image Alt

Cursos

Cursos

El Club Nàutic d’Andorra és l’entitat delegada pel Govern d’Andorra per expedir les titulacions nàutiques andorranes:
Patró de Costa i Patró d’altura. Al llarg de l’any s’organitzen els cursos específics de cada titulació, en funció de la demanda.
Són cursos presencials o telemàtics de vuit setmanes, de quatre hores setmanals repartides en dos dies la setmana, imparteix les classes un professor amb una llarga experiència i apassionat del món nàutic.
Les pràctiques es fan un cap de setmana al vaixell del Club Nàutic a Vilanova i la Geltrú amb el patró del club.

1.

Patro de costa

Permet el govern d’embarcacions de vela o motor en navegacions que es facin a la zona compresa entre la costa i la l’ínia traçada paral·lelament a 12 milles. Permet el govern d’embarcacions de vela o motor amb una potència igual a la homologada per la embarcacions sense l’àmbit de potència ni tonatge..

2.

Patró d'altura

Permet el govern d'embarcacions de vela o motor sense limitació d'eslora, potència o tonatge. Navegació sense limitació en milles.

3.

Cursos de vela

4.

Avantatges actuals per als socis

Aquest any, el Club amplia la seva oferta formativa amb el Curs d’iniciació al busseig amb l’objectiu que adquireixis els coneixements teòrics i les habilitats necessàries per poder fer immersions de forma autònoma. El curs inclou un mòdul teòric amb immersions en piscina d’una durada de 7 dies que es complementa amb un programa d’immersions en mar obert per portar a la pràctica tot allà que s’ha après prèviament a la piscina que es realitzarà en un club nàutic de Catalunya.

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

156-677-124-442-2887
info@wordpress.com
184 Main Collins Street Victoria 8007
Follow Us: