Back To Top
Image Alt

Cursos

Cursos

El Club Nàutic d’Andorra imparteix els cursos de Patró de Navegació Bàsica (PNB) Patró d'Embarcació d'Esbarjo (PER) i Capità de Iot (CY). Al llarg de l’any s’organitzen els cursos específics de cada titulació, en funció de la demanda.
Són cursos presencials o telemàtics de vuit setmanes, de quatre hores setmanals repartides en dos dies la setmana, imparteix les classes un professor amb una llarga experiència i apassionat del món nàutic. Les pràctiques es fan un cap de setmana al vaixell del Club Nàutic a Roda de Barà amb el patró del club.

BOE 2019-6481 modificacions al RD 875-2014

1.

PATRO DE NAVEGACIÓ BÀSICA (PNB)

Permet el govern d’embarcacions de vela o motor fins a 3 milles de la costa, navegació diürna d’embarcacions fins a 7 metres d’eslora de buc. L'edat mínima per obtenir aquest títol és de 16 anys.

2.

PATRO D’EMBARCACIONS D’ESBARJO (PER)

Permet el govern d’embarcacions de vela o motor fins a 12 milles de la costa, navegació diürna i nocturna d’embarcacions fins a 15 metres d’eslora de buc. El patró d’embaració d’esbarjo que superi les pràctiques de navegació d’altura pot ampliar el límit de navegació fins a 60 milles de la costa. L'edat mínima per obtenir aquest títol és de 16 anys.

3.

CAPITÀ DE IOT (CY)

Permet el govern d'embarcacions de vela o motor sense limitació de distància de navegació, navegació diürna i nocturna d’embarcacions fins a 24 metres d’eslora de buc. L'edat mínima per obtenir aquest títol és de 18 anys complerts i tenir una antiguitat de 2 anys del PER.

1.

CURSOS DE VELA

Vols descobrir la navegació de creuer a vela? Nivell 1: Iniciació; Nivell 2: Consolidació; Nivell 3: Perfeccionament

2.

CURT ABAST

La superació del curs d’operador de ràdio és obligatori per al patró d’embarcació d’esbarjo i per al capità de iot, aquesta formació te una durada de 12 hores

3.

Avantatges actuals per als socis

Aquest any, el Club amplia la seva oferta formativa amb el Curs d’iniciació al busseig amb l’objectiu que adquireixis els coneixements teòrics i les habilitats necessàries per poder fer immersions de forma autònoma. El curs inclou un mòdul teòric amb immersions en piscina d’una durada de 7 dies que es complementa amb un programa d’immersions en mar obert per portar a la pràctica tot allà que s’ha après prèviament a la piscina que es realitzarà en un club nàutic de Catalunya.

SOL-LICITUD D’INSCRIPCIÓ A L’EXAMEN TEÒRIC PERA OBTENIR UN TÍTOL PER A PODER PILOTAR EMBARCACIONS ANDORRANES
Descarregat el formulari d’insripció

SOL-LICITUD DE TÍTOL PER A PODER PILOTAR EMBARCACIONS ANDORRANES D’ESBARJO I ESPORTIVES
Descarregat el formulari d’insripció

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

156-677-124-442-2887
info@wordpress.com
184 Main Collins Street Victoria 8007
Follow Us:
Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et podem ajudat?